Hårklippning

Hårersättningar

Vi kan inte ge dig ditt eget hår tillbaka – men vi kan garanterat ge dig mer hår, som både känns och ser helt naturligt ut! 

För män som drabbats av håravfall eller som vill dölja tunnare partier och områden är en hårersättning den bästa och mest effektiva lösningen. Hårersättningen är en hårdel som specialanpassas helt och hållet efter person, och används när håravfallet bara sker på en del av hjässan.

En hårersättning, döljer tunna partier – effektivt!

I konstruktion bygger en hårersättning på samma princip; hår som sitter på en tunn, nästan transparent, bottenplatta och som appliceras över och döljer de tunna partierna på hjässan. Efter applicering anpassas hårersättningen för en naturlig och osynlig övergång mellan själva hårersättningen och det egna växande håret. Hårersättningarna specialanpassas till varje kund, för att optimalt passa med kundens naturliga hår – frisyr, hårfärg, struktur och bena.

Fastsättningsmetod anpassas även efter kundens behov och livsstil. Det vanligaste är så kallad permanent fastsättning, dvs hårersättningen appliceras för att sitta under en längre tid för att fungera med vardag, sporter, aktiviteter etc. Hårersättningen bärs dygnet runt och ingen märker skillnaden mot ett växande hår. En hårersättning är ingen hårtransplantation och kräver inget kirurgiskt ingrepp. Fastsättningen är inte tidskrävande och du ser resultatet direkt.

För bästa resultat!

För både våra permanenta och tillfälliga fastsättningsmetoder är det viktigt att du besöker ditt Haircenter regelbundet (rekommenderat var 3-5 vecka) för applicering/justering samt klippning av ditt eget växande hår.

Vår strävan är alltid att våra kunders hårersättningar ska bli ett både självklart och naturligt komplement till det egna håret.

Gör en förändring – boka fri konsultation idag!

  • Ring oss nu på Telefon: 0200-219 100 eller fyll i formuläret nedan.
  • Fält markerade med stjärna* måste fyllas i.