Produkter för hår och hårbotten

Önskar du starkare och friskare hår? Eller har du problem med din hårbotten? Som alternativ till Aderans lösningar för mer hår erbjuder vi också håranalys samt kompletterande Mediceutical produkter, speciellt anpassade för dig som är begynnande tunnhårig eller har hårbottenproblem. 

Mediceuticals

Vi använder Mediceuticals produkter i våra hår- och hårbottenbehandlingar. Mediceuticals är unika dermatologiska produkter som bidrar till att hålla hår och hårbotten i optimalt skick. För att motverka håravfall och hårförtunning så finns det två olika serier av produkter – en för män och en för kvinnor. Mediceuticals erbjuder också en serie produkter som effektivt behandlar olika problem med hårbotten.  Produktutvecklingsprocessen består av mångårig läkemedelsforskning och produkterna är av naturliga, icke-aggressiva ingredienser och råvaror. Det går att köpa Medicueticals produkter hos Aderans Hair Center. De kan köpas var för sig men också som kit i olika tre-stegs-program. Läs mer om varje individuell serie här nedan och ta kontakt med din närmsta salong för hjälp om vilka produkter som passar just dig och dina hår- och hårbottenproblem.

HÅRAVFALL OCH HÅRFÖRTUNNING HOS MÄN
Advanced Hair Restoration Technology produkter från Mediceuticals bidrar till att reducera överdrivet håravfall och stimulerar hårväxt hos män.

HÅRAVFALL OCH HÅRFÖRTUNNING HOS KVINNOR
Mediceuticals produkterna för kvinnor är speciellt framtagna för att rikta in sig på problem runt kvinnligt håravfall och hårförtunning.

HÅRBOTTENPROBLEM
Med Scalp Therapies produkterna kan man behandla olika problem med hårbotten som t.e.x. mjäll, fet hårbotten och torr hårbotten.

Fråga oss om Mediceuticals, vid din konsultation. Varmt välkommen!

  • Ring oss nu på Telefon: 0200-219 100 eller fyll i formuläret nedan.
  • Fält markerade med stjärna* måste fyllas i.