Produkter för hår och hårbotten

Önskar du starkare och friskare hår? Eller har du problem med din hårbotten? Som alternativ till Aderans lösningar för mer hår erbjuder vi också håranalys samt kompletterande CR Lab hårprodukter, speciellt anpassade för dig som är begynnande tunnhårig eller har hårbottenproblem. Vi erbjuder också en hårvårdsserie – Hair Support – ett djuprengörande 3-stegs program som skapar optimala förutsättningar för hårets tillväxt.

CR Lab

CR Lab hårvårdsprodukter, från Cesare Ragazzi Laboratories, är kliniskt utvecklade för att ge bästa förutsättningar att förbättra kvaliteten på både hår och hårbotten. Genom håranalys kommer vi fram till den CR Lab serie som är utvecklad för just dina behov. CR Lab serien består av 3 olika hårvårdsserier: CR Lab Yellow, CR Lab Purple and CR Lab Green.

CR Lab Yellow Line | fet hårbotten

CR Lab Yellow Line hårprodukter för fet hårbotten, som är påverkad av hög produktion av talg och fet mjäll. Produkterna är även effektiva för hår som är tunt eller slitet.

CR Lab Purple Line | fuktgivande och anti-mjäll

CR Lab Purple Line hårvårdsprodukter för torr och känslig hud med rodnad, påverkad av torr mjäll och klåda.Produkterna från CR Lab Purple Line har som effekt att förbättra cell-förnyelse, reducera bakteriespridning, rodnad och klåda, samt återfukta och förbättra celltillväxt.

CR Lab Green Line | förebygger håravfall

CR Lab Green Line erbjuder hårvårdsprodukter för alla hudtyper med håravfallsproblem. Produkterna från CR Lab Green Line har som effekt att rengöra och stimulera blodcirculationen i hårbotten, samt återge näring. CR Lab Green Line innehåller eteriska oljor och växtextrakt som rengör och motverkar håravfall.

Fråga oss om CRLab serien, vid din konsultation. Varmt välkommen!

Hair Support

Hair Support hårvårdsserie rengör tilltäppta hårsäckar och stimulera hårbotten, så att blodcirkulationen ökar. Hårsäckarna revitaliseras, återuppbyggs, genom att hårbotten befrias från beläggningar av fett och hårvårdsprodukter. På detta sättet förbättras hårets kondition och kan skyddas mot fortsatt håravfall samt stimulera till ny tillväxt.

Hair Support är både gynsam för personer med hårbottenproblem, men även som revitaliserande hårvård när ditt eget hår är på tillväxt efter t.ex. cellgiftsbehandling.

Om det finns ett växande hår i hårsäcken kan Hair Support frigöra den smuts och beläggning som hämmar tillväxten, och håret kan då växa ut igen. Har du ett genetiskt relaterat håravfall, som gör att det inte finns någon hårproduktion i din hårsäck, kommer inte ett nytt hårstrå växa ut. Du kan dock uppleva, med Hair Support, att ditt hår blir både luftigare och starkare.

Hair Support är uppbyggt i ett 3-stegs program, utformat för att skapa optimala förutsättningar för hårets tillväxt:

Steg 1: Konsultation och håranalys.
Steg 2: Professionella behandlingar med Hair Support.
Steg 3: Hemmabehandlingar, med Hair Support Hometreatment.

  • Ring oss nu på Telefon: 0200-219 100 eller fyll i formuläret nedan.
  • Fält markerade med stjärna* måste fyllas i.