Priser Aderans hårersättningar och produkter

Vi erbjuder hårersättningar, det vill säga hårdelar och hårprodukter, som effektivt döljer tunna partier och fungerar som ett naturligt komplement till ditt eget växande hår – med garanterat resultat! När du har bokat en konsultation hos Aderans Hair Center tar våra duktiga tekniker fram den lösning som passar just dig bäst. Vi erbjuder ett stort urval av lösningar, bland annat permanenta lösningar som i våra Instant Hair Program eller tillfälliga lösningar som våra Top Pieces eller hårbottenbehandlingar.

Våra lösningar är alltid individuellt anpassade, utifrån enskilda behov och förutsättningar – och vid din konsultation går vi igenom de kostnader som kan bli aktuella för dig, beroende på val av lösning.

Här följer ett prisurval från våra program och behandlingar. Detaljerad prisinformation får du vid val av lösning, vid din konsultation.

Instant Hair-program:

Våra Instant Hair program innebär en enkel och smidig lösning för dig som kund – där du betalar en startkostnad första månaden och sedan en fast månadskostnad. Detta ger dig förutom 1 års garanterat snygg frisyr med hårersättning, även service (återbesök) samt skötselprodukter anpassat till ditt val av lösning/frisyr. Vi erbjuder flera olika program, beroende på vilken typ av hårersättning som blir aktuell för just dig.

Här följer ett exempel, från ett av våra mest populära program:

Startkostnad: pris 6800:- (engångsbelopp)
Månadskostnad: pris 2370:- /per månad (i 11 månader)

I priset ingår:
3 st hårersättning
10 st skötselprodukter
2 st valfria borstar
3 st Toupéma tape
12 st service* till din hårersättning
* Service: borttagning, rengöring vid behov, fastsättning av hårersättning och klippning, max 60 min

Hårbottenbehandling

Professionell hårbottenbehandling
Mediceuticals, full head: från 1050:-
Behandling om du har hårersättning: 600:-

Hårfiber

Hårfiber som smidigt och enkelt döljer tunna partier
VOUX hårfiber: 450:-

Varmt välkommen att kontakta oss för en konsultation – så kan vi hitta en hårlösning, anpassad just för ditt behov och dina förutsättningar!

Man och hårersättning
  • Ring oss nu på Telefon: 0200-219 100 eller fyll i formuläret nedan.
  • Fält markerade med stjärna* måste fyllas i.