Lösningar vid håravfall och tunt hår

Har ditt hår börjat tunnas ut? Upplever du att du är tunnhårig eller har håravfall? Vi erbjuder hårersättningar och hårdelar, som effektivt döljer tunna partier och fungerar som ett naturligt komplement till ditt eget växande hår – med garanterat resultat. Vi erbjuder även hårvårdsprodukter, som är verksamma för att motverka t.ex. håravfall eller problem med hårbotten.

Hur fungerar det med hårersättning?

Vi träffade Josef i mitten av december 2019 – en härlig och sprudlande kille som kände att han ville göra något åt sin tunnhårighet. Vi fick följa med honom under ett besök hos oss. I filmen berättar Josef om hur det var att bli tunnhårig och hans resa fram till valet av en hårersättning, en effektiv lösning till mer hår.

En bestående förändring

Marknaden för olika metoder och medel mot håravfall är stor. Nya tekniker och preparat lanseras i en strid ström. Vissa är vetenskapligt beprövade och fungerar. Andra är mer tveksamma.

Med våra produkter kommer vi inte kunna ge dig ditt eget hår tillbaka – men vi kan däremot ge dig en bestående förändring med mer hår!

Hos oss hittar du flera lösningar för mer hår, anpassade för just din frisyr och din livsstil. Vår filosofi är: våra produkter ska aldrig begränsa, bara ge fler möjligheter! Därför är våra lösningar speciellt framtagna för att tillgodose våra kunders höga krav på kvalitet, och en naturlig och snygg frisyr.

Lösningar för män

En hårersättning är precis som det låter, en ersättning till det hår som tunnats ut. En hårersättning är en sorts hårdel som döljer tunna partier och fungerar som ett komplement till det egna växande håret. Hårersättningen appliceras för att sitta under en längre tid och är anpassad att fungera med olika livsstilar och situationer; vardag, fritid, aktiviteter, sport, bad etc. Hårersättningen bärs dygnet runt och ingen märker skillnaden mot ett naturligt hår. En hårersättning är ingen hårtransplantation och kräver inget kirurgiskt ingrepp.

För män som vill dölja tunna partier och områden är en hårdel , så kallad hårersättning den bästa och mest effektiva lösningen. Läs mer om våra hårersättningar under Lösningar för män »

Lösningar för kvinnor

För kvinnor som vill ge håret ökad volym och fyllighet erbjuder vi ibland andra lösningar än till män. Här kan det vara vanligare med en tillfällig än en permanent hårersättning, en så kallad top-piece lösning. Läs mer om våra volym- och hårprodukter under Lösningar för kvinnor »

Lösningar vid problem med hår och hårbotten

Har du hårbottenproblem eller önskar starkare och friskare hår? Som alternativ till våra lösningar för mer hår erbjuder vi också håranalys samt kompletterande Mediceuticals hårprodukter, speciellt anpassade för dig som är begynnande tunnhårig eller har hårbottenproblem. Läs mer om våra hårprodukter »

Boka fri konsultation

Vi träffar dagligen personer som söker sig till oss för att hitta en lösning till mer hår. Och vi vet att det finns många frågor och funderingar innan man tar sitt beslut för en bestående förändring. Välkommen till oss med dina frågor – tillsammans kommer vi fram till en lösning som passar dig.

Varmt välkommen till våra Haircenter!

  • Ring oss nu på Telefon: 0200-219 100 eller fyll i formuläret nedan.
  • Fält markerade med stjärna* måste fyllas i.