Vi erbjuder flera
olika hårsystem!

Läs mer om våra olika lösningar för män och kvinnor.

Vi erbjuder flera olika hårsystem

För män och kvinnor

Är du tunnhårig eller har håravfall och önskar mer hår? Vi erbjuder hårersättningar och hårdelar, som effektivt döljer tunna partier och fungerar som ett naturligt komplement till ditt eget växande hår – med garanterat resultat.

Vi erbjuder även hårvårdsprodukter, som är verksamma för att motverka t.ex. håravfall eller problem med hårbotten.

Läs mer om vår olika hårsystem för män och kvinnor:

En bestående förändring – lösningar för mer hår

Är du tunnhårig eller har håravfall och önskar mer hår? Har du surfat runt och försökt hitta ett hårsystem och är osäker på vilken av alla lösningar som finns, som skulle fungera för dig? Vi förstår att det finns många frågor och funderingar – eftersom marknaden för olika metoder och medel mot håravfall är stor, och nya tekniker och preparat lanseras i en strid ström. Vissa av dessa är vetenskapligt beprövade och fungerar, medans andra är mer tveksamma.

Med våra hårsystem och lösningar kommer vi inte kunna ge dig ditt eget hår tillbaka, men vi kan däremot ge dig en bestående förändring med mer hår! Vi erbjuder hårersättningar och hårdelar, som effektivt döljer tunna partier och fungerar som ett naturligt komplement till ditt eget växande hår – med garanterat resultat. Vår filosofi är – våra produkter ska aldrig begränsa, bara ge fler möjligheter! Därför är våra lösningar speciellt framtagna för att tillgodose våra kunders höga krav på kvalitet och en naturlig samt snygg frisyr.

Hårsystem för män – hårersättningar

För män med tunt hår och kala partier är våra hårersättningar en bra lösning till mer hår. Vad är en hårersättning? En hårersättning är precis som det låter, en ersättning till det hår som tunnats ut. Det är som en liten hårdel som döljer tunna partier och fungerar som ett komplement till det egna växande håret. Hårersättningen appliceras oftast för att sitta under en längre tid och är anpassad att fungera med kunders olika livsstilar och situationer – t.ex. vardag, fritid, aktiviteter, sport, bad etc. Hårersättningen bärs med andra ord dygnet runt och ingen märker skillnaden mot ett naturligt hår.

En hårersättning är ingen hårtransplantation och kräver inget kirurgiskt ingrepp. Med en hårersättning får du effekt direkt och resultatet blir helt naturligt!

Hur fungerar det med hårersättning?

Möt vår kund Josef, som vi fick följa under ett besök på en av våra Hair Center. I filmen berättar Josef om hur det var att bli tunnhårig och hans resa fram till valet av en hårersättning som är en effektiv lösning till mer hår.

Lösningar för kvinnor

Kvinnors håravfall ser oftast annorlunda ut än mäns, eftersom kvinnor får en mer generell uttunning över hjässan istället för koncentrerade partier. För kvinnor som vill ge håret ökad volym och fyllighet erbjuder vi därför andra lösningar än till män. Här kan det vara vanligare med en volymprodukt, en så kallad top piece eller hair extensions.

Resultat

Hårersättning i äkta hår med permanent fastsättning, som är bra för att fungera med livets alla aktiviteter, sporter etc.

Top Piece (en hårdel) som effektivt döljer tunna partier. Hårdelen har applicerats med clips, så att kunden lätt kan ta på och av vid behov.

Hårersättning med permanent fastsättning – som effektivt döljer tunna partier.

Boka fri konsultation

Boka tid på telefon: 0200-219 100

Eller fyll i vårt webformulär – så kontaktar vi dig när det passar dig!

Boka tid online:

Via knappen nedan når du vår bokningssida på Boka Direkt.
Där är alla våra salonger är listade (våra Haircenter delar salong med våra Carl M Lundh salonger).

På Boka Direkt väljer du din närmaste salong och därefter bokningalternativ:
Aderans Haircenter – Konsultation Herr
Aderans Haircenter – Konsultation Dam

  • Ring oss nu på Telefon: 0200-219 100 eller fyll i formuläret nedan.
  • Fält markerade med stjärna* måste fyllas i.

Boka fri konsultation

Boka tid på telefon: 0200-219 100

Eller fyll i vårt webformulär – så kontaktar vi dig när det passar dig!

Boka tid online:

Via knappen nedan når du vår bokningssida på Boka Direkt. Där är alla våra salonger är listade (våra Haircenter delar salong med våra Carl M Lundh salonger).

På Boka Direkt väljer du din närmaste salong och därefter bokningalternativen:
Aderans Haircenter – Konsultation Herr
Aderans Haircenter – Konsultation Dam

Våra Aderans Haircenter

Du hittar våra Aderans Haircenter i 10 städer – från Malmö till Umeå. Se vår kontaktsida.

  • Ring oss nu på Telefon: 0200-219 100 eller fyll i formuläret nedan.
  • Fält markerade med stjärna* måste fyllas i.