Hårersättningar och volymprodukter

Till skillnad från männens håravfall, så utgörs kvinnors håravfall ofta av en generell och diffus uttunning, med koncentration över hjässan. Vanligtvis sker detta vid övergångsåldern, men även i vissa fall tidigare.

För kvinnor erbjuder vi många och bra hårprodukter som effektivt ger mer volym och döljer tunna partier; löshår eller top-pieces med clips, tape eller integration. Samtliga lösningar anpassas till kunders specifika behov, frisyr och hårfärg.

Våra volymprodukter är anpassade för att lätt kunna ta på och av efter behov, samt möjligheten att kunna växla mellan en snygg vardagsfrisyr till en elegant festfrisyr på bara några få minuter.

För kvinnor med håravfall och tunnhårighet som resulterar i större kala partier rekommenderar vi våra hårprodukter av mer permanent karaktär; hårersättningar. Dessa specialanpassas till kundens specifika tunna partier, mått, frisyr och hårfärg och fungerar som ett naturligt komplement till det egna växande håret.

I konstruktion bygger en hårersättning på samma princip som många av våra andra lösningar; hår som sitter på en tunn bottenplatta, som appliceras över och döljer de tunna partierna på hjässan. Hårersättningen anpassas för en naturlig och osynlig övergång mellan själva hårersättningen och det egna växande håret. Hårersättningen appliceras för att sitta under en längre tid och fungerar i livets alla situationer; sport, aktivitet, bad, fritid etc.

Vid konsultationen går vi igenom dina förutsättningar – för att hitta den bästa lösningen för dig!

Vid både permanenta och tillfälliga fastsättningsmetoder besöker du ditt Haircenter regelbundet för applicering/justering samt klippning av ditt eget växande hår. Vår strävan är alltid att våra kunders hårprodukter ska bli ett både självklart och naturligt komplement till det egna håret.

  • Ring oss nu på Telefon: 0200-219 100 eller fyll i formuläret nedan.
  • Fält markerade med stjärna* måste fyllas i.