Frågor och Svar om våra Hårersättningar

Nedan har vi listat de vanligaste frågorna om kring våra lösningar och hårersättning. Har du fler frågor, så är du självklart alltid välkommen att ringa oss eller boka tid för konsultation.

Vad är en hårersättning?

Aderans hårersättning

En hårersättning är enkelt beskrivet – en ersättning till det hår som tunnats ut. Samtliga hårersättningar har samma konstruktion, d.v.s. hår som sitter på en tunn, nästan transparent bottenplatta och som appliceras över de tunna partierna på hjässan. Hårersättningen appliceras oftast för att sitta under en längre tid och är anpassad att fungera med livets alla situationer – t.ex. vardag, fritid, aktiviteter, sport, bad etc. Med andra ord, hårersättningen sitter dygnet runt och ingen märker skillnaden mot ett naturligt hår

Med våra produkter kommer vi inte ge dig ditt eget hår tillbaka – men vi kan däremot garantera en bestående förändring med mer hår och säkert resultat! Våra produkter är tillverkade i förstklassigt material och fiber, för att uppnå den bästa kombinationen av kvalitet och naturlig känsla.

Hur appliceras hårersättningen?

Applicering av en hårersättning

Fastsättningsmetod anpassas efter kundens behov och livsstil. Det vanligaste är så kallad permanent fastsättning, med en limbaserad produkt, dvs hårersättningen appliceras för att sitta under en längre tid – för att fungera med din vardag, sporter, aktiviteter etc. Du bär din hårersättning dygnet runt och ingen märker skillnaden mot ett växande hår. Enkelt!

Syns det att jag bär en hårersättning?

En naturlig del av din frisyr

Syns det att du bär hårersättning? Nej, våra hårersättningar görs i material som är tunna och naturliknande och stämmer väl överens med både din egen hårbotten samt ditt eget hår. Dessutom är hårersättningen helt och hållet anpassat efter din egen frisyr och växande hår. Varken fastsättning eller övergången till det egna håret syns och hårersättningen kan därför helt och hållet integreras med ditt eget hår.

Känns det att jag har en hårersättning?

Lätt och Bekväm

Tack vare de fina, tunna materialen blir hårersättningen inte varmare än det egna håret. Är du svettig, varm eller om det var länge sedan du tvättade ditt eget hår och hårersättningen, kan den precis som ditt eget hår kännas varm eller klia.

Är du noga med skötseln och kommer på avtalade återbesök, så ska hårersättning upplevas både lätt och bekväm.

Hur ofta behöver jag besöka mitt Haircenter?

Regelbundna besök

För att vi ska kunna garantera ett snyggt hår 24 timmar om dygnet, året runt – så är det viktigt att du besöker oss på Aderans Haircenter enligt avtalad tid. Vi rekommenderar att du besöker oss var 3-5:e vecka för att klippa ditt eget hår och applicera om hårersättningen, för ett garanterat hållbart och snyggt resultat. I samband med detta rekommenderar vi även en välgörande skalpbehandling, som en extra boost till din hårbotten, innan ny applicering.

När får jag min hårersättning?

Leverans av ditt hår

Eftersom din hårersättning är helt specialanpassad för dina behov och förutsättningar, så är det ett hantverk designat just för dig. Vid första beställningen är normal leveranstid ca 3 månader, innan du kan få ditt nya hår. Därefter så beställer vi i god tid, så att när du ska ha en ny hårersättning – så finns den nya på plats när det är dags att byta.

Hur sköter jag min hårersättning?

Skötsel av hårersättning

Precis som du tvättar ditt eget hår behöver också din Aderans hårersättningen schamponeras och tvättas. Har du permanent fastsättning så tvättar du håret som vanligt i samband med att du duschar. Tänk dock på att enbart använda de skötselprodukter som din Haircenter-frisör rekommenderar och som är avsedda för just din produkt.

Kan jag sporta med hårersättningen?

Ett aktivt liv – inga problem med en hårersättning

Med våra Aderans produkter kan du leva precis som vanligt! Du kan bada, basta, sporta, duscha och vara aktiv. Hårersättning är en naturlig del av ditt hår, och begränsar dig inte.

Vid konsultationen går vi alltid igenom dina behov och förutsättningar, så att du får den bästa lösningen för dig.

HÅRERSÄTTNING I ÄKTA HÅR ELLER SYNTET OCH VILKET SKA JAG VÄLJA?

Dina behov styr val av fiber

Hos oss kan du tillsammans med våra frisörer komma fram till vilket typ av hår som skulle passa dina behov bäst. Vi erbjuder äkta hår och syntet, men har även ett hårfiber som heter V-Hair som är ett unikt värmetåligt fiber med äkta hårs-känsla.

Kan både män och kvinnor ha hårersättning?

Hårersättning – för alla!

Absolut! En hårersättning är för alla, både till män och kvinnor. Val av produkt styrs utifrån grad av tunnhårighet och vilket behov du har.

En konsultation – kommer det kosta något?

Kostnadsfritt möte

Hos oss kan du komma på en första kostnadsfri konsultation, där du får en individuell plan för vilken lösning som passar dig bäst, priser samt information hur det är att bära hårersättning. Konsultationen är inte bindande till något köp, utan helt kostnadsfri.

Vad kostar en Aderans-lösning?

Priser

Våra lösningar är alltid individuellt anpassade, utifrån enskilda behov och förutsättningar och vid din konsultation går vi igenom de kostnader som kan bli aktuella för dig – beroende på val av lösning.

Vi erbjuder även fördelaktiga finanseringslösningar, t.ex. till våra Instant Hair program – där du betalar en startkostnad första månaden och sedan en fast månadskostnad. Detta ger dig förutom 1 års garanterat snygg frisyr med hårersättning, även service (återbesök) samt skötselprodukter anpassat till ditt val av lösning/frisyr. Vi erbjuder flera olika program, beroende på vilken typ av hårersättning som blir aktuell för just dig.

Läs mer på vår prisexempel-sida, med exempel både total- eller månadskostnad – beroende på hur du vill finansiera ditt nya hår »

Boka fri konsultation

Boka tid på telefon: 0200-219 100

Eller fyll i vårt webformulär – så kontaktar vi dig när det passar dig!

Boka tid online:

Via knappen nedan når du vår bokningssida på Boka Direkt.
Där är alla våra salonger är listade (våra Haircenter delar salong med våra Carl M Lundh salonger).

På Boka Direkt väljer du din närmaste salong och därefter bokningalternativ:
Aderans Haircenter – Konsultation Herr
Aderans Haircenter – Konsultation Dam

  • Ring oss nu på Telefon: 0200-219 100 eller fyll i formuläret nedan.
  • Fält markerade med stjärna* måste fyllas i.

Boka fri konsultation

Boka tid på telefon: 0200-219 100

Eller fyll i vårt webformulär – så kontaktar vi dig när det passar dig!

Boka tid online:

Via knappen nedan når du vår bokningssida på Boka Direkt. Där är alla våra salonger är listade (våra Haircenter delar salong med våra Carl M Lundh salonger).

På Boka Direkt väljer du din närmaste salong och därefter bokningalternativen:
Aderans Haircenter – Konsultation Herr
Aderans Haircenter – Konsultation Dam

Våra Aderans Haircenter

Du hittar våra Aderans Haircenter i 10 städer – från Malmö till Umeå. Se vår kontaktsida.

  • Ring oss nu på Telefon: 0200-219 100 eller fyll i formuläret nedan.
  • Fält markerade med stjärna* måste fyllas i.