Frågor och Svar

Nedan har vi listat vanliga frågor om våra Aderans hårersättningar. Har du fler frågor, så är du självklart alltid välkommen att ringa oss eller boka tid för konsultation.

Vad är en Aderans hårersättning?

Med våra produkter kommer vi inte ge dig ditt eget hår tillbaka – men vi kan däremot garantera en bestående förändring med mer hår. Våra metoder bygger på att vi kompletterar dina tunnhåriga partier och områden med en hårersättning, för mer hår och ett snabbt och säkert resultat. Våra produkter är tillverkade i förstklassigt material och fiber, för att uppnå den bästa kombinationen av kvalitet, naturlighet och känsla!

Hur appliceras hårersättningen?

Fastsättningsmetod anpassas efter kundens behov och livsstil. Det vanligaste är sk permanent fastsättning, dvs hårersättningen appliceras för att sitta under en längre tid – för att fungera med din vardag, sporter, aktiviteter etc. Du bär din hårersättning dygnet runt och ingen märker skillnaden mot ett växande hår.

Syns det att jag bär en hårersättning?

Nej! Våra hårersättningar görs i material som är tunna och naturliknande och stämmer väl överens med både din egen hårbotten samt ditt eget hår. Dessutom är hårersättningen helt och hållet anpassat efter din egen frisyr och växande hår. Varken fastsättning eller övergången till det egna håret syns och hårersättningen kan därför helt och hållet integreras med ditt eget hår.

Känns det att jag har en hårersättning?

Nej. Tack vare de fina, tunna materialen blir hårersättningen inte varmare än det egna håret. Är du svettig, varm eller om det var länge sedan du tvättade ditt eget hår och hårersättningen, kan den precis som ditt eget hår kännas varm eller klia.

Är du noga med skötseln och kommer på avtalade återbesök, så ska hårersättning upplevas både lätt och bekväm.

Hur ofta behöver jag besöka mitt Aderans Haircenter?

För att vi ska kunna garantera ett snyggt hår 24 timmar om dygnet, året runt – så är det viktigt att du besöker oss på Aderans Haircenter enligt avtalad tid. Vi rekommenderar att du besöker oss var 3-6:e vecka för att klippa ditt eget hår och applicera om produkten, för ett garanterat hållbart och snyggt resultat. I samband med detta rekommenderar vi även en välgörande skalpbehandling, som en extra boost till din hårbotten, innan ny applicering.

När får jag min hårersättning?

Eftersom din hårersättning är helt specialanpassad för dina behov och förutsättningar, så är det ett hantverk designat just för dig. Vid första beställning är normal leveranstid ca 3 månader, innan du kan få ditt nya hår.

Hur sköter jag min hårersättning?

Precis som du tvättar ditt eget hår behöver också din Aderans hårersättningen schamponeras och tvättas. Har du permanent fastsättning så tvättar du håret som vanligt i samband med att du duschar. Tänk dock på att enbart använda de skötselprodukter som din Haircenter-frisör rekommenderar och som är avsedda för just din produkt.

Kan jag sporta med hårersättningen?

Med våra Aderans produkter kan du leva precis som vanligt! Du kan bada, basta, sporta, duscha och vara aktiv. Hårersättning är en naturlig del av ditt hår, och begränsar dig inte.

Vid konsultationen går vi alltid igenom dina behov och förutsättningar, så att du får den bästa lösningen för dig.

Vad kostar en Aderans Haircenter-lösning?

Våra lösningar är alltid individuellt anpassade, utifrån enskilda behov och förutsättningar och vid din konsultation går vi igenom de kostnader som kan bli aktuella för dig, beroende på val av lösning. Vi erbjuder fördelaktiga finanseringslösningar som rör just din Aderans lösning.  Läs mer på vår prisexempel-sida, med exempel både total- eller månadskostnad – beroende på hur du vill finansiera ditt nya hår »

  • Ring oss nu på Telefon: 0200-219 100 eller fyll i formuläret nedan.
  • Fält markerade med stjärna* måste fyllas i.