Produkter för hår och hårbotten

Önskar du starkare och friskare hår? Eller har du problem med din hårbotten? Som alternativ till Aderans lösningar för mer hår erbjuder vi också håranalys samt kompletterande CR Lab hårprodukter, speciellt anpassade för dig som är begynnande tunnhårig eller har hårbottenproblem.

CR Lab hårvårdsprodukter, från Cesare Ragazzi Laboratories, är kliniskt utvecklade för att ge bästa förutsättningar att förbättra kvaliteten på både hår och hårbotten. Genom håranalys kommer vi fram till den CR Lab serie som är utvecklad för just dina behov. CR Lab serien består av 3 olika hårvårdsserier: CR Lab Yellow, CR Lab Purple and CR Lab Green.

CRLab Yellow Line | fet hårbotten

CR Lab Yellow Line erbjuder hårvårdsprodukter för fet hud, påverkad av hög produktion av talg och fet mjäll, samt för hår som är tunt och slitet.

CRLab Yellow Line produktserie för fet hårbotten

Produkterna från CR Lab Yellow Line har som effekt att rengöra hårbotten, reducera både bakteriespridning och talgproduktion, samt återge fukt och näring. Denna hårvårdslinje innehåller eteriska oljor och växtextrakt med regenererande och sammandragande egenskaper som bland annat Jojoba-olja, Safir för mineral-lagring och peeling effekt, samt växtstamceller från Edelweiss som återger aktivitet i hudens bindvävnad. Produkterna i CR Lab Yellow Line innehåller även molekyler som minskar produktion av talg och fria radikaler.

CRLab Purple Line | fuktgivande och anti-mjäll

CR Lab Purple Line erbjuder hårvårdsprodukter för torr och känslig hud med rodnad, påverkad av torr mjäll och klåda.

CRLab Purple Line produktserie fuktgivande och anti-mjäll

Produkterna från CR Lab Purple Line har som effekt att förbättra cell-förnyelse, reducera bakteriespridning, rodnad och klåda, samt återfukta och förbättra celltillväxt. CR Lab Purple Line innehåller eteriska oljor och växtextrakt för cell-förnyelse som bland annat Apelsin och Mynta, Diamant för stark peeling-effekt samt växtstamceller från Rhodendron som beskyddar och återger fukt. Produkterna i CRLab Purple Line innehåller även molekyler som bekämpar bakteriespridning och skyndar på återfuktandet av hårbotten.

CRLab Green Line | förebygger håravfall

CR Lab Green Line erbjuder hårvårdsprodukter för alla hudtyper med håravfallsproblem.

 

CRLab Green Line produktserie mot haråvfall

Produkterna från CR Lab Green Line har som effekt att rengöra och stimulera blodcirculationen i hårbotten, samt återge näring. CR Lab Green Line innehåller eteriska oljor och växtextrakt som rengör och motverkar håravfall, som tex. Serenoa repens, Rubin för mineral-lagring och peeling effekt samt växtstamceller från Äpple som stimulerar hårtillväxt. Produkterna i CR Lab Green Line innehåller även molekyler som gynnar blodcirkulationen i hårbotten.

Fråga oss om CRLab serien, vid din konsultation. Varmt välkommen!

Boka fri konsultation idag »

 

cml-ahc-banner-CML-0417.jpg

© 2018 Aderans Sweden AB