Lösningar för håravfall och tunt hår

haravfall_man_kvinna (kopia).jpg

Har ditt hår börjat tunnas ut? Upplever du att du är tunnhårig eller har håravfall? Vi erbjuder hårersättningar och hårprodukter, som effektivt döljer tunna partier och fungerar som ett naturligt komplement till ditt eget växande hår – med garanterat resultat.

Marknaden för olika metoder och medel mot håravfall är stor. Nya tekniker och preparat lanseras i en strid ström. Vissa är vetenskapligt beprövade och fungerar. Andra är mer tveksamma. Med våra produkter kommer vi inte kunna ge dig ditt eget hår tillbaka – men vi kan däremot ge dig en bestående förändring med mer hår.

Hos oss hittar du flera lösningar för mer hår, anpassade för just din frisyr och din livsstil. Vår filosofi är: våra produkter ska aldrig begränsa, bara ge fler möjligheter! Därför är våra lösningar speciellt framtagna för att tillgodose våra kunders höga krav på kvalitet, och en naturlig och snygg frisyr.

Hårersättningar för män

En hårersättning är precis som det låter, en ersättning till det hår som tunnats ut. En hårersättning döljer tunna partier och fungerar som ett komplement till det egna växande håret. Hårersättningen appliceras för att sitta under en längre tid och är anpassad att fungera med olika livsstilar och situationer; vardag, fritid, aktiviteter, sport, bad etc. Hårersättningen bärs dygnet runt och ingen märker skillnaden mot ett naturligt hår.

För män som vill dölja tunna partier och områden är en hårersättning den bästa och mest effektiva lösningen. Läs mer om våra hårersättningar under Hårersättningar för män.

Hårersättningar för kvinnor

För kvinnor som vill ge håret ökad volym och fyllighet erbjuder vi ibland andra lösningar än till män. Här kan det vara vanligare med en tillfällig eller permanent hårersättning eller volymprodukt, så kallad top-piece lösning. Läs mer om våra volym- och hårprodukter under Hårersättningar för kvinnor.

Problem med hår och hårbotten

Har du hårbottenproblem eller önskar starkare och friskare hår? Som alternativ till våra lösningar för mer hår erbjuder vi också håranalys samt kompletterande CRLab hårprodukter, speciellt anpassade för dig som är begynnande tunnhårig eller har hårbottenproblem. CRLab hårvårdsprodukter, från Cesare Ragazzi Laboratories, är kliniskt utvecklade för att ge bästa förutsättningar att förbättra kvaliteten på både hår och hårbotten. Läs mer om CRLab-serien.

Boka fri konsultation

Vi träffar dagligen personer som söker sig till oss för att hitta en lösning till mer hår. Och vi vet att det finns många frågor och funderingar innan man tar sitt beslut för en bestående förändring. Varmt välkommen till oss med dina frågor - tillsammans kommer vi fram till en lösning som passar dig.

Varmt välkommen till våra Haircenter!

Boka fri konsultation idag »

 

© 2019 Aderans Sweden AB